Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
Search DSpace
This Collection
Acerca de
Cómo depositar
Servicios
Contacto
View Item
DSpace Home
Trabajos de Grado
Pregrado
Ingeniería de Alimentos
View Item
DSpace Home
Trabajos de Grado
Pregrado
Ingeniería de Alimentos
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Efecto de la concentración de panela y lactosuero en la cinética de acidificación de una bebida tipo kefir
Compartir
View/
Open
INF FINAL,.pdf (907.8Kb)
Date
2017
Author
Fortich Posada, Maira Alejandra
Bohórquez caro, Anyela Del Carmen
Metadata
Show full item record
Abstract
Esta investigación tiene como propósito elaborar una bebida fermentada tipo kéfir a base de lactosuero y panela, evaluar la cinética de acidificación, sus propiedades fisicoquímicas y microbiológicas
T637.352 / F776
URI
http://hdl.handle.net/11227/6318
Collections
Ingeniería de Alimentos
[33]
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Type
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics
PolÍticas
Declaración de privacidad
Políticas de UdeC
Recolectores