Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
Search DSpace
This Collection
Acerca de
Cómo depositar
Servicios
Contacto
View Item
DSpace Home
Trabajos de Grado
Pregrado
Química Farmacéutica
View Item
DSpace Home
Trabajos de Grado
Pregrado
Química Farmacéutica
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Análisis bromatológico y microbiológico de diferentes harinas de pescado producidas en el país
Compartir
View/
Open
JESUS ALFONSO LLAMAS LLAMAS.PDF (517.8Kb)
Date
1974
Author
Llamas Llamas, Jesús Alfonso
Davila Cerro, Águeda Cecilia
Metadata
Show full item record
Abstract
Con esta investigación se pretende realizar los análisis bromatológicos y el control microbiológico de algunas harina de pescado producidos en el país, comparando sus resultado con una nuestra original del Peru
T664.72272 / L770
URI
http://hdl.handle.net/11227/5881
Collections
Química Farmacéutica
[148]
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Type
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics
PolÍticas
Declaración de privacidad
Políticas de UdeC
Recolectores